| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
rbuczyns
Nowy Użytkownik

Aparat: NIkon D50
|
|
Witam,
rusza błyskawiczny konkurs fotograficzny, którego bohaterką jest Warszawa. Fotografie mają przedstawiać prywatną Warszawę, oddawać jak najlepiej charakter młodej stolicy. Tematyka zdjęcia może być związana z następującą problematyką: bogactwo i ubóstwo, plany na przyszłość, procesy transformacji, moje otoczenie (sąsiedztwo) lub inny temat, który łączy młodych Warszawiaków z ich miastem.
Aby wziąć udział w konkursie należy przygotować jedną fotografię w postaci cyfrowej w formie czarno-białej lub kolorowej, w formacie 20 x 30 cm o rozdzielczości 300 dpi opatrzoną tytułem w języku angielskim.
Niestety jest jedno ograniczenie, w konkursie mogą uczestniczyć młodzi warszawiacy w wieku od 15 do 25 lat.
Prace konkursowe należy przesłać do 29 maja 2011 r. na adres: fotokonkurs2011@um.warszawa.pl
Wyniki konkursu zostaną ogłoszone do 6 czerwca 2011 r.
Szczegóły konkursu i regulamin są na stronach
http://www.um.warszawa.pl/aktualnosci/wez-udzial-w-konkursie-fotograficznym-twoje-miasto-twoje-spojrzenie
http://www.facebook.com/KulturalnaWarszawa
Nagrodzone i wyróżnione fotografie zostaną wystawione w siedzibie Urzędu m.st. Warszawy przy Pl. Bankowym 3/5 w Warszawie we wrześniu 2011 r.
Organizatorem konkursu jest Urząd m. st. Warszawy.
Pozdrawiam
RB |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weesee
stary wyjadacz

Dołączył: 01 Sie 2005 Posty: 2278 Pomocy: 42 Skąd: koszalinek Aparat: na film zwojowy
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleandril
młody wyjadacz

Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 918 Pomocy: 11 Skąd: Lublin-Poznań Aparat: Canon 30d, Minolta 505si+ sonar 135mm i pancolar 50
|
|
Ja wiem czy to jest śmieszne? Raczej żenujące. _________________ blog fotograficzny
Mówi się życie i żyje się dalej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
musichead
Aktywny Użytkownik

|
|
A jakie zacne jury i jakie cenne nagrody. Aż szkoda, że nie jestem z warszafki. Cóż za dyskryminacja. A czarny mieszkaniec warszafki może wziąźć udział czy tylko dla białych konkurs?
A tak w ogóle to też taki konkurs ogłaszam. Przyślijcie mi swoje najlepsze zdjęcia bo mam miejsce na ścianie. Byle szybko!  _________________ Canon 5D markII + 16-35L + 24-70L + 70-200L + błyskadełka z pocketami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weesee
stary wyjadacz

Dołączył: 01 Sie 2005 Posty: 2278 Pomocy: 42 Skąd: koszalinek Aparat: na film zwojowy
|
|
| musichead napisał: | | Przyślijcie mi swoje najlepsze zdjęcia bo mam miejsce na ścianie. Byle szybko! |
oczywiście wraz z własnoręcznie podpisanym oświadczeniem o nieodpłatnym przekazaniu praw majątkowych do przesłanej pracy na rzecz organizatora.  _________________ małym i średnim |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adam.B
stary wyjadacz

|
|
Ja też! Ja też chce coś na ścianę!  _________________ Wszystko trzeba robić tak żeby było dobrze! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weesee
stary wyjadacz

|
|
| Adam.B napisał: | | Ja też chce coś na ścianę! |
może muchę na dziko? _________________ małym i średnim |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|