fotoarts.pl - forum fotograficzne :: Zobacz temat - KONKURS M. ST. WARSZAWY „Twoje miasto –
forum fotoarts.pl

FAQ :: Szukaj :: Użytkownicy :: Grupy :: Rejestracja :: Profil :: Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości :: Zaloguj :: katalog stron foto

KONKURS M. ST. WARSZAWY „Twoje miasto –

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fotoarts.pl - forum fotograficzne Strona Główna -> Nowości, konkursy i wystawy fotografii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rbuczyns

Nowy Użytkownik
Nowy Użytkownik

Aparat: NIkon D50

PostWysłany: Nie Maj 22, 2011 6:35 pm    Temat postu: KONKURS M. ST. WARSZAWY „Twoje miasto – Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,

rusza błyskawiczny konkurs fotograficzny, którego bohaterką jest Warszawa. Fotografie mają przedstawiać prywatną Warszawę, oddawać jak najlepiej charakter młodej stolicy. Tematyka zdjęcia może być związana z następującą problematyką: bogactwo i ubóstwo, plany na przyszłość, procesy transformacji, moje otoczenie (sąsiedztwo) lub inny temat, który łączy młodych Warszawiaków z ich miastem.

Aby wziąć udział w konkursie należy przygotować jedną fotografię w postaci cyfrowej w formie czarno-białej lub kolorowej, w formacie 20 x 30 cm o rozdzielczości 300 dpi opatrzoną tytułem w języku angielskim.

Niestety jest jedno ograniczenie, w konkursie mogą uczestniczyć młodzi warszawiacy w wieku od 15 do 25 lat.

Prace konkursowe należy przesłać do 29 maja 2011 r. na adres: fotokonkurs2011@um.warszawa.pl
Wyniki konkursu zostaną ogłoszone do 6 czerwca 2011 r.

Szczegóły konkursu i regulamin są na stronach
http://www.um.warszawa.pl/aktualnosci/wez-udzial-w-konkursie-fotograficznym-twoje-miasto-twoje-spojrzenie
http://www.facebook.com/KulturalnaWarszawa

Nagrodzone i wyróżnione fotografie zostaną wystawione w siedzibie Urzędu m.st. Warszawy przy Pl. Bankowym 3/5 w Warszawie we wrześniu 2011 r.

Organizatorem konkursu jest Urząd m. st. Warszawy.

Pozdrawiam

RB
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
weesee

stary wyjadacz
stary wyjadacz

Pomocy: 42
Aparat: na film zwojowy

PostWysłany: Nie Maj 22, 2011 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

śmiech na sali
Fleandril

młody wyjadacz
młody wyjadacz

Pomocy: 11
Aparat: Canon 30d, Minolta 505si+ sonar 135mm i pancolar 50

PostWysłany: Pon Maj 23, 2011 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja wiem czy to jest śmieszne? Raczej żenujące.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
musichead

Aktywny Użytkownik
Aktywny Użytkownik

PostWysłany: Pon Maj 23, 2011 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jakie zacne jury i jakie cenne nagrody. Aż szkoda, że nie jestem z warszafki. Cóż za dyskryminacja. A czarny mieszkaniec warszafki może wziąźć udział czy tylko dla białych konkurs?

A tak w ogóle to też taki konkurs ogłaszam. Przyślijcie mi swoje najlepsze zdjęcia bo mam miejsce na ścianie. Byle szybko! Very Happy

weesee

stary wyjadacz
stary wyjadacz

PostWysłany: Wto Maj 24, 2011 10:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musichead napisał:
Przyślijcie mi swoje najlepsze zdjęcia bo mam miejsce na ścianie. Byle szybko!

oczywiście wraz z własnoręcznie podpisanym oświadczeniem o nieodpłatnym przekazaniu praw majątkowych do przesłanej pracy na rzecz organizatora. Wink

Adam.B

stary wyjadacz
stary wyjadacz

Pomocy: 20

PostWysłany: Wto Maj 24, 2011 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też! Ja też chce coś na ścianę! Very Happy
weesee

stary wyjadacz
stary wyjadacz

PostWysłany: Sro Maj 25, 2011 6:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adam.B napisał:
Ja też chce coś na ścianę!

może muchę na dziko?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fotoarts.pl - forum fotograficzne Strona Główna -> Nowości, konkursy i wystawy fotografii Wszystkie czasy w strefie GMT + 3 Godziny
Strona 1 z 1

Skocz do: